Lange afstandszeilen als doel

Nadenken over wat wil ik. Hoe doe je iets gepland en werk je er bewust naar toe over een periode van een paar jaar? Zeilen dat is zeker, minstens een half jaar of zo iets. Een sabatical en misschien wel langer? Ik weet het allemaal nog niet precies.

Het plan zoals nu in mijn hoofd gevormd, is een rondje Atlantic in ongeveer 200 dagen. Dat is het minimum en dan maar eens verder kijken. Dat is voldoende voor een eerste uitwerking. Plannen maken en er over schrijven is voor mij een goede manier om iets te doen. Visualiseren en opschrijven maakt het concreet, ik kan daardoor segmenteren en dan is het ook makkelijker om er besluiten over te nemen.

Ik ga drie dingen uitwerken de komende maanden, een boot, de route en de tussentijdse (opwarm) activiteiten. De eerste activiteit op onze familie website is een nieuw subdomein waar u nu tegen aankijkt.